Connect with us

Hír

Darnold: Nem félek a Brownstól

Az utóbbi időben egyre látványosabban kezdenek taktikázni az egyetemi játékosok (vagy lehet, hogy eddig is így csinálták, csak korábban nem volt akkora média visszhangja). Legutóbb épp Sam Darnold, a USC irányítója mondta azt, hogy senki se kezdjen el az 1/1-re hajtani csak miatta, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy jelentkezni fog majd a draftra. Ezt nem olyan rég Albert Breer azzal toldotta meg, hogy a fiatal irányító döntése attól függ, ki lesz a legrosszabb, ezzel utalva arra (és egyértelműen ki is mondva), hogy Darnold inkább az egyetemen maradhat, mintsem hogy a Brownsban játsszon.

 

Semmit nem mondtam a Brownsról. Soha semmi rosszat nem mondtam egyetlen csapatról sem. Ők is tisztában vannak vele, hogy nem mondanék ilyet

 

– reagálta az irányító Breer feltevésére.

 

Ez a sztori egyébként már csak azért is érdekes, mert a Browns idei 1/1-ese, Myles Garrett a draft előtt képes volt azt mondani, hogy a Cowboysnak fel kellene cserélnie érte a Browns helyére:

 

Kérem, adják oda Tony Romót egy rakás pick-kel együtt a Clevelandnek és válasszanak ki engem. Imádnék a Dallasért játszani. Had valósuljon ez meg.

 

 

Nyilván mondani sem kell, hogy egy ilyen megnyilvánulás nagyon rosszat tehet egy játékos megítélésének, ami jó pár draftpozícióba és több millió dollárba is fájhat. Darnold nagyon jól tette, hogy nem erősített rá a hírekre, mert egy motiválatlan, hisztis irányító nem csak a Brownst, de más csapatokat is elriaszthat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!