Connect with us

Hír

Darrelle Revis aláírt a Chiefshez

Két évre a Chiefs játékosa lett a veterán Darelle Revis, aki egykoron az NFL legjobb cornerbackjének számított. A szerződés első évében gyakorlatilag ingyen játszik, mivel a Jets fizet neki $6 millió garantált összeget erre a szezonra, de jövőre $10 milliót is kereshet abban az esetben, ha a keretben marad. 32 éves CB-t már egy ideje próbálta leigazolni a Kansas City, de ő csak most szánta el magát a megállapodásra.

Andy Reid elmondta, hogy Revisre azért is volt szükségük, mert a játékos ismeri a védőkoordinátor, Bob Sutton rendszerét – tekintve, hogy Sutton korábban Jets DC is volt – emellett kiemelendő a tapasztalata, és az, hogy ő igazi csapatjátékos. Revis megfelelő fizikai állapotban van, és a hírek szerint akár egyből pályára is léphet.

A veterán cornerback tavaly 15 meccsen játszott a Jetsben, de már csak árnyéka volt korábbi önmagának. December 3-án viszont megmutathatja az őt draftoló csapatnak, hogy mennyi maradt még benne. A zeniten túl lévő játékossal szemben az elvárás az, hogy előlépést jelentsen a legfontosabb pillanatokban gyakran nagyokat hibázó Phillip Gaineshez képest. Gaines legutóbb a Giants ellen betlizett a hosszabbítás során, amikor Roger Lewis megverte egy 34 yardos elkapással 4. down és 5-nél, ami után egy mezőnygóllal az óriások megnyerték a meccset. De nem tette ki az ablakba a Steelers elleni meccset sem, amikor is Antonio Brown égette egy 51 yardos touchdownnal a negyedik negyed végéhez közeledve…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!