Connect with us

Hír

David Johnson mégse tér vissza 2017-ben?

Rossz hírrel érkezett Bruce Arians a Cardinals sajtótájékoztatójára. A sajtósok David Johnson állapotáról érdeklődtek az ősz mestertől, aki egyre kevésbé hiszi, hogy a tavalyi év egyik legjobb játékosa újra pályán lesz 2017-ben.

 

 

DJ már a tavalyi szezon végén is összeszedett egy sérülést, amiből csodával határos módon elképesztően hamar felépült, pedig a felvételeken sokkal durvább volt az eset. Idén nem volt ennyire szerencsés, rögtön az idénynyitón csuklósérülést szenvedett, ami sebészi beavatkozást és 2-3 hónapnyi rehabilitációt kívánt maga után, így a kiváló futó IR-en landolt. Mindenki arra számított, hogy az ilyenkor kötelező 8 hetes pihenő után majd visszatér a csapatba, és a szezon végére újra csatasorba állhat, de jelenleg nem ez a helyzet.

 

Ám nem feltétlen Johnson állapota az, ami ellehetetleníti a visszatérést, hanem inkább az, hogy már jövőre terveznek Steve Keimék. Carson Palmer sérülésével és a 3-4-es mérleggel ugyanis nagyon valószínű, hogy nem lesznek tényezők a rájátszásért folyó harcban, így inkább nem erőltetnék DJ játékát a teljes felépülés érdekében. Johnson és Palmer mellett T.J. Logan játékára sem lát túl sok esélyt ebben a szezonban Arians, így Adrian Peterson cipelheti hátán a csapatot ami a futójátékot illeti.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!