Connect with us

Hír

DeMarco Murray: Nem aggódom a számok miatt

Sokszor elhangzik az NFL-ben, hogy a futóknál a 30. év az mérföldkő a karrierjükben, innentől ugyanis nagy százalékban kezdenek kikopni. Ez a szám hamarosan DeMarco Murray további éveit is megváltoztathatja, hiszen hamarosan betölti a 30-at, és a romlás jelei már szemmel láthatóak. Ő azonban nem aggódik.

 

 

A tavalyi Pro Bowl éve után óriási csalódás az idei teljesítménye – ahogy a Tennessee Titans jó pár támadójáé is. Murray átlaga majdnem egy yarddal rosszabb a tavalyinál, ráadásul még az Eaglesben lenyomott 2015-ös horrorszezonját is alulmúlja. Derrick Henry jelenlétében nem csoda, hogy kezd háttérbe szorulni, de ilyen drasztikus visszaesésre azért kevésbé lehetett számítani. Ám Murray szerint a számok nem lényegesek.

 

Nem jelentenek nekem semmit a számok. Nagyon sok jó egyéni teljesítmény és győzelem van mögöttem karrierem során, elvégre mindenki ezért akar profi lenni, és ezért edzenek minket. Én inkább ezek hiányáért aggódnék mint sem a statisztikákért. Persze jót tesz az önbizalmadnak ha jó számokat produkálsz, és így nyerhetsz több tiszteletet magadnak, de a győzelem mindennél fontosabb. Ezekért filmezünk annyit, ezekért edzünk nap mint nap.

– mondta Murray.

 

Érthető, ha Tennesseeben most mindenki a győzelmekkel foglalkozik, hiszen a tavalyi év után ismét csak a rájátszás küszöbére kerülhetnek, de ezúttal nem szeretnének lemaradni róla. Viszont a Titans részéről nem fogják megkerülni a számokat, és előbb-utóbb Derrick Henry végleg átveheti majd a snapeket Murray-től. Persze, ha nyerne egy gyűrűt a szezon végén, aligha bánná.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!