Connect with us

Hír

Dwight Freeney kivágva

Négy mérkőzést követően kivágta veterán passzsiettetőjét a Seattle Seahawks. Dwight Freeney a folyamatos sérülésekkel küszködő seattle-i pass rusht volt hivatott betölteni, de mindössze egy hónapig tartott a kaland.

 

 

Freeney már a visszavonulás határán volt, amikor a Seahawks szerződést kínált a korábbi Super Bowl győztes játékosnak. Bár csak szituációs játékosnak számított a védelemben, így is 3 sacket szerzett, ami a csapaton belül a harmadik legtöbb volt. Ő volt az aktív védők közül a második a sacklistán, a 125,5 sackje karrierje során pedig összességében a 17. legtöbb. A vélhetően jövőbeli Hall of Famer pályafutása ezzel lehet véget is ért ezzel a roster move-val. Csapattársa, Frank Clark csak elismerő szavakkal tudta illetni a hozzáállását.

 

A felkészülése és profizmusa példaértékű. Ha délután kettőkor kezdődik az edzésünk, ő már fél 1-kor ott van a komplexumban, és készül az edzésre. Hogy ez most az életkora miatt van, vagy mert 16 éve profi, nem tudom, de egészen elképesztő volt ezt látni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!