Connect with us

Hír

Elway: Túlságosan leeresztettünk

Álomkezdés után borzasztó vereségszériába szaladt bele a Denver Broncos csapata, aminek hála Vance Joseph neve is felkerülhet a Black Monday listára sok szakértő szerint. John Elway general manager természetesen nem elégedett a látottakkal, és elég keményen kritizálta csapatát.

 

Teljesen őszinte leszek, túlságosan leeresztett a csapat. 4-0-lal kezdtünk az előszezonban, 3-1-gyel az alapszakaszban, majd jött a bye week, és onnantól meg 0-5. Úgy gondolták, hogy minden sínen van, de ha ebben a ligában így állsz hozzá az előtted álló meccsekhez, akkor halálra vagy ítélve. Velünk most ez történik, egyszerűen kivéreztetnek, amiből nagyon nehéz talpra állni. Remélem ez egy nagyon jó lecke volt minden játékos számára, és többé nem fordul elő velünk hasonló.

– mondta Elway.

 

Kemény szavak, legalábbis a kinti média ámul és bámul Elway nyilatkozatától, de igaza van. Trevor Siemian remekül kezdett, és sokan elkönyvelték, hogy ez a jó játék sokáig fenntartható lehet, hogy aztán visszarántsa a szurkolókat a szomorú valóságba. Siemiant azóta már lecserélték Brock Osweilerre, de ő is csak idő kérdése, hogy nem ül vissza a kispadra, hiszen Paxton Lynch, a korábbi első körben kiválasztott irányító teljes felépülése esetén minden valószínűség szerint megkapja majd a kezdőt a szezon hátralévő részére. Már csak az a kérdés, meddig tud élni vele? A Broncosnál ugyanis újra előjönnek a QB kérdések, és mint látjuk, nem ok nélkül. A támadójáték borzasztó, és a méltán híres védelem is elfáradt a sok pályán töltött idő után. Elway erről is beszélt.

 

Előfordul, hogy kikapsz, akár többször is egymás után, ez ennek a sportnak a velejárója. Na de ahogy mi vereséget szenvedünk meccsek óta, az már több a soknál! Ennél sokkal több van ebben a csapatban, csak képtelenek vagyunk kilábalni a negatív spirálból, amiben most vagyunk. Ezen a képességünkön mindenképp javítanunk kell. Amíg ez nem történik meg, nem fogunk mérkőzést nyerni.

 

Való igaz, a csapat legutóbbi két meccse katasztrofálisan sikerült, a No Fly Zone által fémjelzett védelem a Patriots ellen 41, az Eagles ellen 51 pontot kapott be, miközben egész évben alig több, mint 18 pontot tesznek fel átlagban. Vasárnap a Cincinnati Bengals ellen jöhet a javítási lehetőség hazai pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!