Connect with us

Hír

Ennyi volt Bennettnek!

Az idén igen kalandos szezont futó Martellus Bennettet IR-re tette a Patriots, miután kiderült, hogy mégsem olyan egészséges az a váll, amiről azt hitték, hogy nem komoly. A csapat hétfőn jelentette be, hogy a tight end szezonjának vége mindazok után, hogy előbb hét meccsen a Packers színeiben lépett pályára, majd további két meccset (összesen 24 snapet) töltött a Patriots kötelékében ebben az idényben.

A játékost november 8-án bocsájtotta el a Packers, miután az vállproblémákra panaszkodott, amiről sokan azt hitték, hogy csak abból adódik, hogy nincs kedve egy Aaron Rodgers nélküli csapatban játszani. A kivágása után a Patriots egyből le is igazolta, abban a hitben, hogy semmi baja a Pro Bowler tight endnek, de utóbb kiderült, hogy a dolgok nem ilyen egyszerűek. Hiába nézett ki úgy, hogy Bennett játékra alkalmas, Bellichickék úgy döntöttek, hogy az egészségügyi állapota nem igazolja ezt, ráadásul nem csak a válla, hanem a combhajlítója is megsérült. A karrierje leggyengébb szezonját futó TE-nek ezzel lehet, hogy végleg befellegzett, az sem elképzelhető, hogy utolsó évét töltötte az NFL-ben.

A Patriots szurkolói viszont nem csak emiatt szomorkodhatnak, a hétvégén egy negyedik downos játékot megoldó Nate Ebner is hasonló módon végezte, mint Bennett, őt is sérültlistára helyezte a New Engalnd, ezzel tovább növelve a idén lesérülő játékosok számát. Illusztris kis névsor jött így össze náluk, hiszen Julian Edelman, Dont’a Hightower, Cyrus Jones, Malcolm Mitchell, Shea McClellin, Derek Rivers és Vincent Valentine is 2017-ben került a Pats IR-jére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!