Connect with us

Érdekességek

Ennyit ér egy játékos: a Jags még elitebb, a Bills pedig összeomlott

Néha előfordul, hogy egy játékost kiveszel egy csapatból, és összeomlik az egész. A másik oldalról pedig: néha előfordul, hogy egyetlen egy játékos hiányzik csak a tökéletességhez és ha meg tudod szerezni, akkor szintet léphet a csapatod. Marcell Dareus cseréje kapcsán mindkét fenti eset megtörtént: a Buffalo Bills védelme összeomlott, a Jaguars defense pedig még egy szintet lépett a tökéletesség felé.

 

Dareus két meccset játszott eddig a Jaguarsban: 7 tackle a mérlege eddig. De ez nyilván semmit sem mond el a teljesítményéről egy falembernek. Dareus ilyeneket művel minden meccsen többször:

 

Marcel Dareus (99) is fitting in nicely for JAX. Center gives up his chest and Dareus dumps him. ?

Daniel Jeremiah (@movethesticks) által megosztott bejegyzés,

 

A Jaguars védelme Dareus érkezése előtt a 32. volt engedett yardokban, meccsenként 138,6 yardot futottak ellenük. Ehhez képest az utóbbi két meccsen rendkívül jól fogták meg az ellenfelek futóit: a Bengals mindössze 29 yardot, a Chargers pedig 87 yardot termelt ellenük a földön. És még csak azt sem mondhatjuk, hogy annyira gyorsan vezetést szerzett a Jaguars, hogy futni kellett az ellenfeleknek az eredmény után, hiszen a Bengals ellen félidőben 6 ponttal vezettek, a Chargers ellen pedig végig kiegyenlített volt a találkozó.

 

Mixon 2,4 yardot átlagolt a Jags ellen, Melvin Gordon 1,7 yardot, egyedül Ekeler tudott jól futni, de ha elvesszük a leghosszabb futását, akkor ő is 3 yardos átlagra csökken. Egyértelműen látszik tehát Dareus hatása a Jaguars védelmére, megadta azt a plusz szintet a csapatnak, amivel igazán dominánsak lehetnek a védelemben.

 

A Bills ehhez képest összeesett, a Jetstől kaptak 34 pontot, a Saintstől pedig 47-et. A Saints történelmi magasságokba emelkedett a 6 futott TD-vel és 300 futott yarddal, de előtte a Jets is odatette magát a 195 yardjával a földön.

 

Nagyon úgy néz ki tehát, hogy ezt a cserét a Jaguars nyerte, még ha a magas fizetése és a problémázásai miatt a Bills is szívesen vált meg Dareustól. Viszont az, hogy nem kaptak érte kvázi semmit, ráadásul pótolni sem nagyon tudják, egyértelműen vesztessé teszi őket az én szememben.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!