Connect with us

Hír

Fitzpatrick vasárnapi játékát Hollywoodban sem álmodnák meg jobban

Vasárnap este a Tampa Bay Buccaneers a New York Jets csapatát fogadja. Alapjáraton nincs semmi extra a meccsben, ha pedig a két csapat mérlegére tekintünk, akkor pláne, ráadásul a Bucs két meghatározó támadója sem lesz a pályán. És itt jön az, ami pikantériát ad az összecsapásnak!

 

 

Jameis Winston válla ismét megadta magát, aminek következtében a Bucs csereirányítóval kénytelen pályára lépni az elkövetkezendő 2-3 fordulóban, aki nevezetesen az a Ryan Fitzpatrick, aki épp soron következő ellenfelük kezdőjéből érkezett Floridába. Hiába na, az élet írja a legjobb forgatókönyveket, amit “Fitzmagic” is alátámaszt.

 

Nagyon szép emlékeim vannak a Jetsben töltött időszakomról, és egyben nagyon ironikus, hogy pont ellenük játszhatom le első meccsemet a Bucs kezdőirányítójaként. Náluk értem el életem legjobb szezonját, ami miatt felfigyeltek rám megannyi NFL-ben töltött év után, emellett a családom és én is szerettünk New Yorkban élni, és a Jets kötelékébe tartozni. Csak jókat tudok mondani róluk, de most azon leszek, hogy arra a pár órára elkeserítsem őket.

– mondta Fitzpatrick.

 

Fitzpatrick NFL-es pályafutását tényleg ki lehetne adni könyv formájában, annyi fordulat jellemezte azt. Elég csak arra gondolni, hogy hogyan lett a Jets kezdőirányítója, ugyanis bár nem ma történt, de talán élénken él az emlékezetünkben. Az akkor kezdőnek számító Geno Smith-t állcsúcson vágta csapattársa, ami sebészi beavatkozást kívánt maga után, így Fitzpatrick került a kezdőbe – akkor még úgy volt, hogy csak ideiglenesen. A szerencsés véletlenből egy majdnem playoff szezon lett, hiszen épphogy nem lett belőle rájátszás a 10-6-os mérleg ellenére, Fitzpatrick pedig olyan véet zárt, amit előtte és azóta sosem. A 34 éves irányító azonban nem sokáig élte meg ezeket a tündérmeséket, a jetses kaland is mindössze két szezonon át tartott.

 

Most azonban új fejezet nyílhat a képzeletbeli könyvében, de nem lesz egyszerű dolga. A Bucs mentálisan nagy gödörben van most, ráadásul Mike Evans eltiltása miatt a legjobb elkapója is kiesett. A szezon előtt a két csapat jelenlegi helyzetét fordítva képzeltük el, ehhez képest most a Jets játszik a wild card helyek egyikéért, míg a Bucs a top 5 draftpick felé száguld.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!