Connect with us

Coin Toss

FK! Coin Toss – Week9

Eltelt a szezon fele, de nem sokat tisztult a kép az erőviszonyokat illetően. Továbbra is nagyon együtt a mezőny és annak ellenére, hogy van pár csapat, aki erősebbnek látszik, ők sem tudják magabiztosan, könnyedén hozni a meccseiket. Ami biztosnak látszik, hogy a csereirányítóval felálló csapatok többnyire szenvednek, így ellenük lehet érdemes tenni, amíg el nem érik a teljesítményük alját.

 

 

A hét tippje: Denver Broncos @ Philadelphia Eagles -6.5

 

Siemian már 2-3 hete sem tűnt franchise irányítónak, de Joseph addig játszatta, amíg azt a maradék önbizalmát is teljesen kukába hajította a fiatal irányító. Helyére az az Osweiler kerül, akiből másfél éve csinál bohócot a média és most visszatért eredeti helyére. A Broncosban volt pár jobb mérkőzése Osweilernek, de egyrészt az Kubiak rendszerében volt, másrészt még teli önbizalommal játszott. Az Eagles defense pedig nem az a barátságos ellenfél, aki ne büntetné meg az ellenfél hibáit. A Broncos a legrosszabb háromban van, ha a turnover statisztikákat nézzük, az Eagles pedig a legjobb háromban. Az egyetlen amiben bízhat a Broncos, hogy a defense csodát tesz. Idén az jellemző a védelemre, hogy az első két kísérletet jól fogja, hogy aztán egy harmadik és hosszút minden nehézség nélkül engedjen. Kitaláljátok ki a legjobb a harmadik kísérletek végrehajtásában?

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Philadelphia Eagles -6.5, eredő odds: 1.73[/quote]

 

Érdemes megfontolni:

 

Washington Redskins @ Seattle Seahawks -6.5.

 

A Seattle kezdi megközelíteni szokásos év közepi/végi formáját, ez pedig azt jelenti, hogy a közepes ellenfeleket könnyűszerrel söpri el az útjából. Végre már nem csak a defense, de az offense is karcol. Wilson körülbelül MVP formában kezdett el játszani, ami azt jelenti, hogy egyedül képes feltörni védelmeket. De nem is ez az aggasztó a Washington számára, hanem hogy az év eleji kezdő támadófalukból egy, jó esetben kettő ember áll készenlétben egy teljes meccsre. A Seahawks védőfala pedig nem az a fajta, akit egy összeszokatlan, cserékből álló fal meg tud állítani.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Seattle Seahawks -6.5, eredő odds: 1.80[/quote]

 

Vendég pontok 20 alatt

 

Watson múlt héten ugyan jól megszórta a Legion of Boomot, de épp ezért fognak égni a bizonyítási vágytól Shermanék. Thomas ugyan nem játszik, de így sem gondolom, hogy Kirkék könnyedén haladnának ellenük. Reed ismét nem alkalmas játékra, Pryor felejtős, Thompsonnal meg a liga legjobb linebacker sora néz farkasszemet.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Vendég pontok under 20, eredő odds: 1.82[/quote]

 

Oakland Raiders @ Miami Dolphins

 

A Dolphins a múlt hét csütörtöki mérkőzésen megmutatta, hogy milyen játékra képes, ha nem klappol minden. Cutler ugyan visszatér, de nem várok sok jót ennek ellenére. Gase ráadásul elkezdte az öltöző tisztogatását, ennek pedig a kezdő futó lett az áldozat, de azt sem gondolom hogy Landrynek olyan jól estek a trade pletykák. A Raiders viszont élet-halál meccset vív és Carr sérülés után elég jó formában játszik. A futószekcióba visszatér Lynch, így nincs akadálya egy erőteljes offense teljesítménynek.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Oakland Raiders, eredő odds, 1.70[/quote]

 

További lehetőségek:

 

Detroit Lions @ Green Bay Packers

 

Veszélyes mérkőzés ez, mert Rodgers távollétében sem reménytelen a Packers, de ha valaki, akkor a Detroit pont az ilyen mérkőzéseken jó. Szerintem egy végletekig kiélezett csatában, de Staffordék megfogják idegenben a Packerst, mert Hundley egyszerűen nem fog bírni a Lions védelemmel. Staffordék pedig a negyedik negyedben úgyis végigvisznek egy game-winning drive-ot.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Detroit Lions, eredő odds: 1.73[/quote]

 

Under 48.5

 

Hasonló mérkőzésre számítok, mint a Packers-Vikings, amikor Rodgers megsérült. A Lions védelem nem fog engedni 20-23 pontnál többet, ebben egész biztos vagyok, sőt nem zárom ki, hogy 20 alatt tartják a Packerst. A hazaiak pedig mindent fel fognak tenni a védelemre, amely egyébként elég jól muzsikál.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: under 48.5, eredő odds: 1.60[/quote]

 

Atlanta Falcons @ Carolina Panthers

 

Devonta Freeman futott yardok under 66.5

 

A Panthers defense a harmadik hét óta elit formában játszik, ami elsősorban a futás elleni teljesítményüknek köszönhető. Freeman ellenben leszállóágban van, ami a múlt héten érte el csúcspontját. Coleman többet volt a pályán nála és az átlaga is a szezon legrosszabbját hozta. Mindennek tetejébe még egy kisebb sérülése is van.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Freeman futott yardok under 66.5, eredő odds: 1.78[/quote]

 

Cam Newton passzolt yardok under 230.5

 

Newton a héten elvesztette az elsőszámú elkapóját, Olsenre pedig még pár hetet várni kell. A Falcons defense passz ellen elég korrekt, ráadásul a csoportriválisok ellen mindig felszívja magát. Newton amúgy sem passzolt idén sokszor 230 yard felett, nehezen gondolom, hogy most fogja megszórni magát.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Newton passzol yardok under 230.5, eredő odd: 1.80[/quote]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!