Connect with us

Hír

Gostkowski állását a jó offense védi

Az elmúlt években a liga egyik legmegbízhatóbb rúgója Stephen Gostkowski volt. Talán csak Tucker dolgozott nála jobb hibaszázalékkal és messziről is viszonylag pontos volt. Ez az állapot azonban megváltozott. Tavaly óta Gostkowski teljesítménye egyre romlik, idén pedig már a siralmas kategóriát is közelíti.

 

 

Az egyetlen szerencséje, hogy mérkőzést eldöntő field goalt még nem hibázott, így nem erősödtek fel a hangok arról, hogy lassan veszélybe kerülhet a helye, pedig egyáltalán nem tartozik a legjobb rugók közé jelenleg. Ezzel természetesen ő is tisztában van, a Chargers ellen már csak magát hibáztatta.

 

Nem voltak nehéz rúgások, be kellett volna rúgnom őket. Általában begyűjtőm az elismerést mikor értékesítek egy field goalt és meccseket nyerünk. Jobban kell végeznem a munkámat. Nem vészes a szituáció, csak kicsit jobban kell koncentrálnom.

 

Van egy másik szerencséje is azon kívül, hogy nem hagyott ki meccset befolyásoló field goalt. A mögötte lévő, jó offense. Ugyanis a sok hiba ellenére is ez volt a 13. alkalom, amikor négy field goalt is értékesített, így pedig az egyik legtöbb hárompontost rúgott játékosok között van továbbra is. Ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy ez volt a harmadik mérkőzés, amikor legalább két FG is kimaradt a jóvoltából, ez pedig nem mutat jól.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!