Connect with us

Hír

Három kezdő QB sorsa is eldőlt

Sérülés vagy egyéb indok miatt három csapat jelenlegi kezdő irányítójának is kérdéses volt a játéka, most azonban biztossá vált, hogy Jameis Winston, Jay Cutler és Case Keenum is kezdeni fog a hétvégén.

 

 

Keenum helyzete annak ellenére nem egyértelmű még mindig, hogy jelenleg hasít vele a Viking. Teddy Bridgewater azonban játékra alkalmas jelenleg és félő, hogy amint becsúszik egy rosszabb meccs vagy egy vereség (például most a Falcons ellen), akkor oda is adja neki a kezdő posztot Mike Zimmer mester (aki egyébként abszolút belé van habarodva).

 

Dirk Koetter mester szerint Winston válla most már rendben van annyira, hogy kezdhessen a Packers ellen. Ez egyébként nem biztos, hogy olyan jó a Bucs szempontjából, a fiatal irányító nem játszott jobban, mint Ryan Fitzpatrick, a szezon pedig már elúszott, így olyan sok értelme nincs kockáztatni egy komolyabb sérülést. Főleg, hogy a Bucs IR-re tette a két kezdő falemberét, a right tackle Demar Dotsont és a center Ali Marpetet.

 

A Dolphinsnál Jay Cutlert hivatalosan is játékra alkalmasnak ítéltek az agyrázkódása után, így ő fog kezdeni a Broncos ellen. Nem mintha olyan sokat számítana, Cutler pont ugyanannyira benne van az ötmeccses vereség-sorozatban, mint Matt Moore, egyik irányítóval sem képes nyerni a csapat. A végén még kiderül, hogy mennyire is jó és hasznos elem Ryan Tannehill.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!