Connect with us

Hír

Irsay szerint Lucknak mentális, és nem fizikai problémái vannak

Az Indianapolis Colts idén mintha kötelességének érezné, hogy lejárassa magát. Már kezdik őket azzal vádolni, hogy elcsalják a sérülésjelentéseket, ami miatt Andrew Luck állapotáról is hazudtak, most pedig maga a tulajdonos rúgott bele abba a játékosba, akit ő a legjobban fizetett játékosává és a Colts hosszú távú alappillérének szánt tenni.

 

 

A coming out nem volt tudatos, ugyanis Tony Dungy, a Colts korábbi edzőjének a szájából hangzottak el az Irsay-t idéző mondatok. A Hall of Famer edző épp élő adásban szerepelt a Dan Patrick Showban, amikor a reklámszünetben azt magyarázta a műsorvezetőnek, hogy Jim Irsay mit gondol a Luck körül kialakult helyzetről. Csakhogy Dungy nem vette észre, hogy adásban volt.

 

Fogalmam sincs mi folyik már ott. Jim Irsay-jel nagyjából hat hete beszélgettem erről, amikor Peyton Manning beiktatásán voltam jelen Indianapolisban, és arról beszélt, hogy ő már rájött az igazságra. Jim meg van róla győződve, hogy Luck azért nincs a pályán, mert neki nem a vállával, hanem a fejével vannak problémák.

 

Ez már csak azért is érdekes, mert Irsay volt az, aki az előszezonban minden héten elmondta, hogy Luck a szezon elejére vissza fog térni a csapathoz, nem lesz ebből probléma, de ehhez nem csak az edzőteremben, de fejben is oda kell tennie magát. Nos, annyira nem lett probléma, hogy Luck azóta a 2018-as szezonra készül, a Colts pedig szenved a szezonban. Irsay már nem először akart nagyot mondani a sajtóban, de ezzel az újabb jóslásával megint csak a saját hitelességét rombolta le.

 

Viszont ezzel nem csak ezen ejtett csorbát, hanem Luck megítélésén is. Irsay ezekkel a beszólásaival privát és nyilvános beszélgetésekben is utalt arra, hogy Luckot saját maga tartja vissza, ami elég éles kritika egy tulajdonostól a franchise irányítója felé, főleg ahhoz, akit mindenáron a liga legjobban kereső játékosává akart tenni a péniszméregető verseny kedvéért. Az ezzel foglalkozó szakértők nem is nézték ezt jó szemmel, ennek pedig az lehet a vége, hogy újra elő fognak jönni a Luck elcseréléséről szóló pletykák, és egyre hangosabbak lesznek. Azt nem tudni, hogy Luck mit szól ezekhez a kritikákhoz, de ha egyszer betelik nála a pohár, és megorrol a tulajdonosra, akkor abból nagy botrány kerekedhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!