Connect with us

Hír

Jerry Jones nekimegy az NFL-nek Goodell miatt

Jerry Jones a héten nagynevű ügyvédet fogadott és azzal fenyegetőzik, hogy beperli az NFL-t, hogyha a “compensation committee” jóváhagyja a Roger Goodell számára szánt szerződéshosszabbítást. Egyes források szerint Jones egyike annak a négy-öt tulajdonosnak, akik el akarják távolítani Goodellt a pozíciójából.

 

A történet érdekesen kezdődött. Májusban Jones még kiállt amellett, hogy felhatalmazzák a bizottságot, hogy hosszabbítsák meg Goodell szerződését, ami egyébként 2019-ben jár le. Jones is arra szavazott, hogy teljes hatáskört kapjon a bizottság a szerződés kidolgozásában, ami körülbelül azt jelentette, hogy újraválasztották Goodellt. Egyébként hat tulajdonos van ebben a bizottságban: Arthur Blank (Falcons), Clark Hunt (Chiefs), John Mara (Giants), Robert Kraft (Patriots), Art Rooney (Steelers) és Bob McNair (Texans).

 

 

Jones hozzáállásában az Elliott-eltiltás hozta meg a fordulópontot, azóta nyíltan és a színfalak mögött és fúrja Goodellt. Az NFL legbefolyásosabb tulajdonosa szerint a komisszár túlkompenzál Elliott eltiltásával. Jones egyébként a játékosok himnusz alatti térdelése kapcsán is konfliktusba került Goodellel, hiszen próbálta elérni, hogy kötelezzék a játékosokat ligaszerte arra, hogy álljanak a himnusz alatt (habár ez minden bizonnyal csak súlyosbította volna a helyzetet).

 

Egy anonimitás mögé bújó tulajdonos szerint egyébként nem ez az első alkalom, hogy Jones azzal fenyegetőzik, hogy beperli őket. Állítólag péntekig adott ultimátumot a bizottságnak, hogy módosítsák, illetve vonják vissza a Goodell szerződéshosszabbításáról szóló terveket. Egyelőre tehát várunk, de ebből hatalmas háború is lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!