Connect with us

Hír

Landry elégedetlen edzőjével

A Dolphins egy elég sima mérkőzésen maradt alul a Patriots együttesével szemben a hétvégén. Véleményem szerint a különbség sokkal nagyobb volt még annál is, mint amit az eredményjelző mutat, mindössze a Patriots már nem akart semmit beleadni a végén a mérkőzésbe.

 

 

Erről Jarvis Landrynek, a Miami elkapójának más a véleménye. Szerinte ugyanis több volt a mérkőzésben és egyenesen edzőjének ment, aki szerinte nem tett meg mindent a győzelemért (vagy legalább a tisztesebb vereségért).

 

Szerintem éppen elég jó ütemben és pozícióban voltunk. Nem kellett volna feltétlenül veszítetnünk. Be kellett volna dobni a piros zászlót és megláttuk volna mi lesz. Nem volt vesztenivalónk igazán. Meg kellett volna próbálnunk.

 

Ezekkel a szavakkal bírálta Gase-t, aki nem élt a challange lehetőségével, mikor Landry ellen incomplete passzt ítéltek egy kérdéses szituációban. A wide receiver úgy érezte az egy jó passz volt, azzal pedig nem tudok vitatkozni, hogy vesztenivalójuk volt-e ezen a meccsen, így talán jogosan kéri számon edzőjét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!