Connect with us

Hír

Magyarországra jön a Patriots!

November 4-én, szombat kora este Székesfehérváron tesz látogatást a Csulik Tamást is soraiban tudó Kyiv Patriots, az ukrán bajnokság 2017-es idényének negyedik helyezettje. A First Fielden 18 órától megrendezésre kerülő barátságos találkozón a frissen DIV I.-es bajnok Enthroners fogadja majd az ukrán bajnokságban vitézkedő Hazafiakat.

Kép: http://enthroners.hu/

Az alaposan megerősödött Fehérvár soraiban olyan új arcokat is felfedezhetünk majd, mint Mézes Dániel, Novakov Dávid, Péter Csaba, Hartai Gábor, Gilly Lajos vagy éppen Gyarmati Máté is, akik mind-mind az ősszel érkeztek a HFL bajnoki címére komolyan törekvő újonchoz. A mérkőzést nem csak az új érkezők hada teszi különlegessé, hanem az is, hogy sötétben, de lámpafény mellett szurkolhatnak majd a sportág szerelmesei a minél kiélezettebb harcért, minél keményebb küzdelemért.

Hazánk első szabványméretű pályáján a szokásoknak megfelelően, most is ingyenes belépés mellett várnak mindenkit, hogy hangos szóval buzdítsák a Koronázók csapatát. Kifejezetten jó időre nem lehet számítani, és az esti hideg biztosan embert próbáló lesz, de a mindig magas színvonalú körülményeket biztosító szervezők igyekeznek meleg italokkal gondoskodni, hogy ne csak jól érezzék magukat a kilátogatók, de ne is fázzanak.

Mi mindenképp kilátogatunk majd a helyszínre, hogy vélhetően az utolsó felnőtt mérkőzést nézzük meg a 2017-es évben, és Titeket is arra buzdítunk, hogy minél többen tartsatok velünk! Az találkozó Facebook eseménye ezen a linken érhető el.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!