Connect with us

Hír

Mama, ha meg akarja érni a 75-öt, akkor nem szurkol a Cowboysnak!

A héten folytatódik a Cowboys-Eagles rivalizálás, ugyanis a két csapat vasárnap esti rangadót játszik egymással Dallasban. Lane Johnson, az Eagles kiváló jobb oldali tackle-je különösen várja az összecsapást, hiszen Texasban nőtt fel a családjával együtt. Így pedig természetesen elég sok Cowboys-szurkoló családtagja van, többek közt a nagymamája. Róla osztott meg egy sztorit tegnap.

 

 

Szinte a teljes családom Texasból származik és ugyan sokan mondják, hogy az Eaglesnek szurkolnak, szerintem szívük mélyén a Dallasért szorítanak – tavaly is, mikor a Cowboys rájátszásba jutott. Meghallottam a nagymamámat, hogy a Dallasnak szurkol a tévé előtt. Azt mondtam neki, hogy ha meg szeretné érni a 75-öt, akkor befogja a száját. Persze csak viccelődtem.

 

Kicsit sötét humora van Johnsonnak, de ez a kis anekdota jól mutatja, milyen rivalizálás is van a két csapat között, még családon belül is. Akár úgy is, hogy az ember unokája épp a “gyűlölt” csapatban játszik. A Johnson famíliában ezen a héten mindenképp paprikás lesz a hangulat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!