Connect with us

Érdekességek

Megállíthatatlan a Patriots

A New England Patriotsra, Bill Belichickre és Tom Bradyre már elfogytak a jelzőink, de most egy újabb lépést tettek a halhatatlanság felé vezető úton. A Patriots ugyanis zsinórban 17. szezonját zárja legalább 0.500-es mérleggel, amivel beállították a Cleveland Browns sorozatát.

 

 

A Browns 1957 és 1973 között volt ennyire domináns, náluk pedig csak az 1965 és 1985 közötti Dallas Cowboys volt kiegyensúlyozottabban eredményes, ők 21 szezonon keresztül nem álltak negatív mérleggel.

Vagyis ha kiszámoljuk, még öt szezon kell ahhoz, hogy a Patriots ezen a téren is egyeduralkodóvá váljon és hivatalosan is a liga történetének legnagyobb dinasztiája legyen. Hogy ez Tom Bradyvel vagy nélküle jön össze az elég nagy kérdés, tekintve, hogy az ötszörös SB győztes irányító már elmúlt 40. De látva, hogy Brady játéka az idő előrehaladtával nem hogy romlik, hanem folyamatosan jobb és jobb lesz, ez a feltételezés nem is annyira rugaszkodik el a valóságtól  – bár tény, ritkán látunk 45 éves játékosokat a pályán manapság.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!