Connect with us

Hír

Mike McCoyt menesztette a Denver Broncos!

Megtörtént az első fej lehullása Denverben a katasztrofális forma következtében. Elősként, és vélhetően nem utolsóként az OC Mike McCoynak mondtak búcsút.

 

 

A Broncos immáron hatmeccses vereségsorozatban van, és egyre kilátástalanabbnak tűnik a támadójáték. Irányítót már cseréltek, most egyel följebb került sor tisztogatásra, és a nyáron kinevezett Mike McCoynak köszönték meg a munkát. John Elway már élesen kritizálta csapatát a sajtóban, ami a játékosoknak nem igen volt az ínyükre, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy összeomlóban van a nemrég még Super Bowlt nyerő csapat.

 

McCoy helyét Bill Musgrave, az eddig QB edzőként dolgozó szakember veszi át, ami elég ironikus, tekintve, hogy az ellen az Oakland Raiders ellen mutatkozhat be új szerepkörében, ahol hasonló pozíciót töltött be idei távozásáig. McCoynak a playbookot és a playcallingot hányták a szemére, és nehéz ezzel vitatkozni. Mentségére szólva, Peyton Manninggel egyszerűbb dolgozni mint a Trevor Siemian – Brock Osweiler – Paxton Lynch hármassal…

 

Most már csak az a kérdés, hogy vajon Vance Josephre is lesújt majd a guillotine még az idén?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!