Connect with us

Hír

Négy meccsre elvesztette tackle-jét a Steelers

Azt mondják sosem jó dolog, ha decemberhez közeledve elveszted a kezdő jobboldali tackle-öd, de a Pittsburgh Steelersszel ez történt. A liga ugyanis négy meccsre eltiltotta Marcus Gilbertet tiltott szerek használata miatt.

 

 

A 29 éves tackle számára eddig felemásan alakul a 2017-es szezon. Mindössze öt meccsen tudott játszani idén kisebb sérülések miatt, most pedig újabb meccssorozatot kénytelen kihagyni, csapata legnagyobb bánatára. Gilbert ugyanis mindössze 4 nyomást engedett ezen az öt meccsen, míg helyettese, Chris Hubbard (igaz több snapen) 17-et. Kevin Colbert, a csapat general managere hivatalos közleményt adott ki az esetről.

 

Nagyon csalódottak vagyunk, hogy Gilbertet négy meccsre elvesztettük tiltott szerek használata miatt. Az eltiltás azonnal kezdődik, és nem fog fellebbezni a döntés ellen. December 17-én jár le az eltiltás, addig nem látogathatja a csapat edzéseit.

 

A Steelers jelenleg 8-2-vel áll az AFC North élén, és erősen meglepődnénk, ha innen elbuknák a rájátszást, szóval talán még a “legjobbkor” jött az eltiltás, bár a sorsolást nézve ez nehezen kijelenthető. Gilbert a Packers, a Bengals, a Ravens és a Patriots ellen nem lesz majd ott a támadófalban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!