Connect with us

Hír

Orakpo szerint Flacco hibája volt az ütközés

A Titans passzsiettetője tudja, hogy ő és mindegyik védőjátékos elég szűk sávban mozoghatnak. De miután látta, ahogy Alonso szereli Flaccot, megvolt számára a megoldás – az irányító menjen le korábban.

Szerencsétlen eset volt, de ha el akarja ezt kerülni, menjen le korábban. Játssza le a következő downt, ne akarjon elsőt szerezni. Ez fog történni, Kiko is ott volt egy labdavivővel szemben, minden védő ezt csinálná. Ezt minden irányítónak mondom, ne rohangáljál össze-vissza, megpróbálni a szükségesnél többet.

 

Ugyan Flacco jól van, messze nem biztos, hogy csatasorba állhat a Titans ellen a pihenőjük előtt. Alonso nem fog eltiltást kapni, és a Titans safety Byard is volt már hasonló helyzetben.

Kemény volt. Szabályos? Azt nem tudom, de nem az én dolgom eldönteni. Harmadik és hosszú volt, és a first down múlt rajta, Alonso pedig ezt nem engedhette. Ez egy bumm-bumm játék volt sajnos. Nehéz, mert volt egyetemen egy hasonló helyzetem. Büntetést kaptam, mert csúszás közben ütöttem meg egy irányítót. De ez egy ilyen helyzet, öt yarddal korábban megindítod a szerelést, nem lehet olyan könnyen behúzni a fékeket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!