Connect with us

Hír

Paxton Lynch kezd Denverben!

Újra felbolygatja a méhkast a Broncos csapata, ugyanis ismét irányítót cserélnek. Az évet ugyebár Trevor Siemian kezdte meg, majd jött Brock Osweieler, azonban miután ő is gyengén játszott, illetve a tavalyi első körös Paxton Lynch teljesen felépült sérüléséből, így ismét váltásra szánta el magát a csapat. A Broncos új kezdő irányítója tehát Paxton Lynch, aki a ligában a 48. kezdő QB lesz ebben az évben.

 

 

A döntés azután született, hogy a csapat kirúgta támadókoordinátorát, Mike McCoyt és Bill Musgrave-et nevezte ki helyette. A Broncos 3-7-tel áll, zsinórban hat meccset buktak el és jelen állás szerint övék lenne az 1/4-es draft cetli 2018-ban.

 

Lynch kétszer kezdett eddig rövid karrierje során, 49/83, 497 yard, 2 TD, 1 INT a statisztikája. Idén az edzőtáborban Siemian került ki győztesen kettejük párharcából, majd augusztus 26-án Lynch válla megsérült egy előszezon-meccsen, ezért nem is játszhatott eddig és ezért kellett Osweilert néznünk az utóbbi két hétben. Érdekes, hogy Osweilert egyből harmadik számú irányítóvá degradálták, hiszen Siemian lesz a csere Lynch mögött.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!