Connect with us

Érdekességek

Peppersön nem fog az idő

A Carolina Panthers örökifjú defensive endje, Julius Peppers már a negyedik az NFL összesített sacklistáján. A Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzésen egyszer vitte földre Jameis Winstont, ami pályafutása 151. sackjét jelentette. A mérkőzést követően megkérdezték Pepperst, hogy mit szól a dologhoz, mire ő csak annyit válaszolt:

Ehhhhhhhhh.

 

 

A 37 éves játékos idén nyolc meccsen 7.5 sacknél jár. Csak 2007-ben szerzett 7-nél kevesebbet eddigi 16 szezonja alatt. Kétszámjegyű mennyiségig legutóbb 2015-ben jutott, akkor 10.5-nél állt meg.

Egyelőre tényleg így gondolom. Persze szép, viszont csak akkor tudom úgy értékelni, hogy ez szép volt és nagy teljesítmény, amikor már szögre akasztottam a cipőm. Most viszont még aktív vagyok és nincs időm az ilyeneket ünnepelni, hiszen következő vasárnap már ismét pályára lépünk.

Az örökranglista dobogójától 9 sack választja el, amit jelenleg Kevin Greene foglal el a maga 160 sackjével.

A ranglistán elfoglalt helyezés mellett az anyagi juttatások is kellőképp motiválhatják Pepperst. Idei egyéves, 3.5 millió dolláros szerződése 7 sack esetén 250 ezer, 9 sack esetén 500 ezer, 11 sack esetén pedig 750 ezer dollár bónuszt tartalmaz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!