Connect with us

Hír

Rivers: Szánalmas Eli padoztatása

Eli Manning nagyszerű 210 meccses sorozata hétvégén megszakad, ezzel pedig Philip Rivers örökli meg az egyhuzamban, megszakítás nélkül legtöbb kezdő meccset vívott játékosok listájának élét. A sors fintora, hogy mindkét irányítót ugyanakkor draftolták, ráadásul ha Eli nem makacsolja meg magát, akkor lehet ő irányítaná a Chargerst. Természetesen Eli padoztatása kapcsán rengeteg ember kifejezte véleményét, így Rivers sem maradhatott ki.

 

 

Egyszerűen szánalmas Eli leültetése. 210 mérkőzése óta folyamatosan rendelkezésre áll, nem mindig teljesen egészségesen és nem volt mindig könnyű az út. Kétszer lett Super Bowl MVP és olyan tiszteletet teremtett az öltözőben, mint nem sokan. Küzdött ő eleget azért, hogy ne vegyék el tőle ezt az utolsó öt mérkőzést.

 

Én egyetértek Rivers véleményével, még ha úgy is döntött a Giants, hogy szeretne elmozdulni más irányba, akkor is megvárhatták volna ezt az évet és majd jövőre nekivágnak új irányítóval. Főleg annak tudatában, hogy a főedző, McAdoo továbbra is irányíthatja a csapatot, pedig már 3-4 mérkőzéssel ezelőtt meg lehetett volna szabadulni tőle.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!