Connect with us

Hír

Savage marad a kezdő – a héten legalább is

Nincs egyszerű helyzetben a Houston Texans csapata. A rájátszásról, és Deshaun Watson játékát látva talán többről is álmodozó franchise most a pokol bugyrait járja Tom Savage-dzsel a kezdőben, de Bill O’Brien nem gondolkodik QB cserén. Még.

Még nincs itt az ideje erről beszélni, de ez könnyen megváltozhat. Tomnak sokkal jobban kell vigyáznia a labdára, különben alig fogunk meccset nyerni. Le fogunk ülni és átnyálazunk mindent, ami ehhez szükséges.

– mondta a Texans főedzője.

 

Való igaz, a labda megtartásával akadtak problémák a Ravens elleni hétfő esti rangadón is, ahol Savage neve mellé két interceptiont és egy fumble fűződött. Ez súlyosbította a már amúgy sem jó turnover mutatóját az idei szezonban, hiszen összesen 12 labdavesztése van 5 INT és 7 FUM LOST formájában. O’Brien nem félt kemény szavakat használni irányítója megítéléséről, így valószínűleg az utolsó szalmaszálakba kapaszkodhat a jövőre szabadügynök irányító.

 

Egy irányítócsere esetén T.J. Yates veheti át a stafétát, aki két houstoni kalandja során 4-3-as mérleget tud felmutatni kezdőként, míg Savage 2-5-öt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!