Connect with us

Érdekességek

Sok pénzt szeretnél? Fogadj a Browns ellen!

A Coin Toss nevet viselő rovatunkban minden héten próbálunk fogadási tippeket adni, most viszont itt van egy extra tanács. Tegyél pénzt a Browns ellenfelére spreades fogadással! Természetesen azzal szinte semmit sem lehet nyerni, ha simán a vereségükre fogadtok, hiszen ők a legrosszabb csapat az NFL-ben. Ráadásul nem csak idén, hanem tavaly is ők voltak. Erre tehát nem fizetnek valami jól a fogadóirodák.

 

Viszont a spread fogadások már jövedelmezőek lehetnek. A Brownsra pedig nem szabad tenni így sem, hiszen mindössze 2-szer jött volna ez 10 meccsükből, ami pedig a legrosszabb mérleg az NFL-ben. Ráadásul tavaly is borzasztóak voltak “against the spread”, hiszen akkor 3-12-1 volt a mérlegük, ami szintén a legrosszabb mutató. Tehát a Browns konzisztensen rosszabb még annál is, mint ami a bukik gondolnak róluk.

 

 

A Jaguars ellen is sikerült a legvégén elszerencsétlenkedniük. A Jags 7,5 pontos favorit volt, az utolsó másodpercekben pedig csak 10-7 volt az állás a Jaguars javára. A Browns támadhatott, azonban Kizer kezéből kiverték a labdát és vissza is hordták a labdát a jacksonville-iek TD-re, ezzel pénzt hozva a rájuk fogadóknak.

 

Érdekes egyébként, hogy nem minden rossz csapat veszít a spreades fogadásoknál, a 49ers például 1-9-es mérlege ellenére 5-5-ös eredménnyel bír “against the spread” fogadásokkor. Anno a 0-16-os Lions 7-9-et tudott összehozni ugyanígy. Így tehát a “mindig fogadj a Patriotsra” alaptézis mellé felvehetjük a “mindig fogadj a Browns ellen” tézist is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!