Connect with us

Hír

Suggs: Teljesen mindegy mennyivel, csak nyerjünk.

A Baltimore Ravens az elmúlt harminc évet tekintve az ötödik olyan csapat, aki legalább háromszor nullázza le ellenfelét egy szezonban. Nehéz lenne vitatni, hogy a védelem viszi hátán a csapatot és leginkább nekik köszönhető, hogy 5-5-ös mérleggel állnak és minden esélyük megvan arra, hogy akár a rájátszásba is bejussanak a harmatgyenge támadójáték ellenére.

 

A csapat safetyje, Eric Weddle többször is elmondta a szezon előtt és az elmúlt időszakban, hogy a védelemnek kell fellépnie és extra teljesítménnyel hoznia a győzelmeket. A héten azzal egészítette ki, hogy függetlenül attól, hogy mit csinálnak a különböző egységek, nekik csak magukkal kell törődni, hogy helyzetbe hozzák a csapatot.

Terrell Suggs szemei előtt is a duplavé lebeg, azonban szerinte nagyjából semmit nem jelentenek a shotoutok, az számít a végén, hogy felülkerekedjenek ellenfelükon.

Ez az NFL. Minden héten a legjobbadat akarod nyújtani, különösen a védőoldalon. Nem gondolunk arra, hogy nulla ponton tartsuk az ellenfelet, nekünk ugyanannyira jó a 35-34-es győzelem, mint a 26-0-s.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!