Connect with us

Hír

Szegény embert még az ág is húzza

Az Indianapolis Colts szezonjában nem sok szépet lehet találni, hacsak azt nem, hogy kiesett a csoportrivális irányítója, így egy győzelmet sikerült aratni a Texans felett. A továbbjutási esélyeik ettől azonban nem lettek nagyobbak, így nem gondolom, hogy bárkit is nagy boldogsággal tölt el ez a tény. Az igazán szomorú hír azonban csak a héten látott napvilágot, ugyanis a csapat egyik legtehetségesebb játékosa IR-re került.

 

 

Henry Andersonnak műtétre van szüksége, így az év hátralevő részében nem számolhatnak a kiváló defensive linemannel. Anderson a Texans elleni mérkőzésen sérült meg és ez a szezon végét is jelentette számára. A Colts már eddig is olyan meghatározó játékosokat kényszerült IR-re tenni, mint Andrew Luck, Malik Hooker vagy például Robert Turbin, de Andersonnal bezárólag már 14. játékost helyeztek az injury reserve-be a spotrac szerint.

 

Andersonnak egyébként ez kettőből a második szezonja, amit nem tud befejezni, mert a rookie évében meg ACL szakadás miatt kellett kiszállnia a 9. hét után. Idén bár nem volt kifejezetten nagy szezonja, 22 tackle-t és 2 sacket hozott össze, de játéka továbbra is biztató lehetett a csapat számára.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!