Connect with us

Hír

Teddy tudja, hogy mennyit jelent a második lehetőség

Teddy Bridgewater profi karrierje tele van fordulatokkal, aktiválásával pedig lehetőséget kapott a folytatásra. Abban a ligában, hol egy tized másodpernyi kihagyás a karriered végét jelentheti, nagyon nagydolog ez. A Minneapolis Star Tribune számára nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

Ilyen lehetőségek nem adódnak kétszer egy ember életében. Tehát amikor megkapod a második esélyedet, értékeled. Megragadod és soha sem engeded el.

Teddy Bridgewater elsőkörös irányítóként került Minnesotába, ami rengetek kisgyerek számára a megvalósult álom. Ő pedig élt is a lehetőséggel és , csapata egyik vezéralakja lett. Aztán még az előző szezon nyitánya előtt nem sokkal megsérült. Állítólag megfagyott a levegő az edzésen, hiszen könnyen a lábát is fenyegető sérülést szenvedett. Ugyanakkor ő nekiállt a terápiának és a hosszú, fájdalmas munka eredményeképpen most újra játékra alkalmas állapotban van. Ez pedig nagy csoda, amivel ő is tisztában van. Olyannyira, hogy amikor újra elragadta a meccs hangulata, elsírta magát. Ezen pedig egy csöppet sem lehet csodálkozni: visszakapta az álmát, ami elúszni látszott

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!