Connect with us

Érdekességek

Tele volt király ünneplésekkel a TNF

A No Fun League nincs többé, idén ugyanis enyhítették a szabályokat Goodellék és a játékosok önfeledtebben ünnepelhetnek touchdownjaik után, amit a legtöbben ki is használnak. Talán a Steelers a legkreatívabb ezen a téren és mivel végre egy kifejezetten jó meccsük volt támadóoldalon, így többször is előkaphattak betanult figurákat, vagy épp rögtönzött ünnepléseket.

 

A Steelers ráadásul akkor is ünnepel, ha nem szerez TD-t. Na jó, ez nem teljesen igaz, hiszen Le’Veon Bell touchdownját utólag vonták vissza, de szerencsére az ünneplése megmaradt az utókor számára, cicáztak egy jót a srácokkal:

 

 

Antonio Brown egy állat volt az éjszaka folyamán. Első TD-je után robotnak tettette magát:

 

 

A másodiknál JuJu Smith-Schuster kapta a nyakába és csinált így guggolásokat:

 

 

A harmadiknál már egyértelműen földöntúli jelzőkkel lehetett csak illetni Brownt a helmet-catch után, így JuJu letérdelt elé is istenítette a liga legjobb elkapóját:

 

 

Azért a Titansnél sem akartak lemaradni, Rishard Matthews a második félidő első játékából szerzett egy hosszú TD-t, utána pedig szörfdeszkára pattant:

 

 

És persze nem csak a támadók ünnepelhetnek, a védőknek is kijár ez az öröm. A Steelers négy interceptiont szerzett a csütörtök esti rangadón, úgyhogy kétszer is összeálltak egy csapatképre. A vicces az egészben, hogy a Saints védői nagyon kiakadtak erre twitteren, hiszen ők már a harmadik hét óta minden egyes turnoverüknél ezt csinálják és tisztán lopásnak gondolják a Steelers ünneplését.

 

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!