Connect with us

Hír

Tovább erősödik az IR-válogatott

Az éjszaka folyamán tovább erősödött a sérültekből álló ligaválogatott, habár az már annyira erős, hogy inkább csak mélyíteni sikerült a keretet. Azért persze egy minőségi kezdő is került a csapatba.

 

A legnagyobb most sérültlistára került név kétségtelenül Richard Sherman, aki gyorsan át is veszi a kezdő első számú CB helyét a válogatottban. Shermannek a csütörtök esti rangadón fajult odáig az achilles-sérülése, hogy ne tudja folytatni a játékot, ezért a héten műtéten is átesik.

 

 

A Seahawksnál még egy játékos évének vége, a futó CJ Prosise került IR-re. A korábbi harmadik körös futó az idény nagy részét eddig is kihagyta, öt meccsen szerepelt csupán, de azokon is limitáltan, összesen 11 futása volt 23 yardért és 6 elkapása 87 yardért. Prosise nagyon tehetséges, de amíg folyton sérült, nincs sok haszna a Seahawksnak belőle. Ha minden jól megy és eljut odáig a Seahawks, akkor a rájátszás második körére akár vissza is térhet majd, Pete Carroll optimista ezzel kapcsolatban.

 

A Panthers sem úszta meg komoly sérülés nélkül a fordulót, az újonc elkapó Curtis Samuel bokaszalagja sérült meg, így a szezon hátralevő részét kihagyja. Samuel nagyobb része lett a támadósornak, miután Kelvin Benjamint elcserélték a párducok és inkább a sebességet helyezték előtérbe. Ez működni is látszott, lehengerlő volt a támadósor hétfő éjjel, most viszont ki kell találniuk egy B tervet Samuel helyettesítésére.

 

Még egy futóval mélyült a sérült-válogatott, a redskinses Rob Kelley szezonja is véget ért térd- és bokasérülések miatt. A héten Jamie Collins is rossz híreket kapott, az ő idénye is véget ért, ahogy arról már beszámoltunk. Kisebb hír még, hogy a giantses linebacker Keenan Robinson idényének is vége.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!