Connect with us

Hír

VÉGE: Elliott feladta, letölti a büntetését

Végre vége a Zeke-sagának, ugyanis a Cowboys futója úgy döntött, visszavonja fellebbezését, mivel valószínűleg nem ért volna véget a folyamat az eltiltása vége előtt és egyébként is kevés esélyt láttak a győzelemre. Ugyan az NFLPA folytathatta volna a pereskedést, de Elliott bejelentése után ők is visszavonták a fellebbezésüket, így hivatalosan kijelenthetjük, hogy vége ez ügynek, nem kell többet azon izgulni, hogy mikor játszik és mikor nem játszik Ezekiel Elliott.

 

 

Zeke már kihagyta a Falcons elleni találkozót vasárnap, most öt következő összecsapást kell kiülnie. Az ellenfelek: Eagles, Chargers, Redskins, Giants, Raiders. Az első három egyébként hazai meccs, az utolsó kettő pedig idegenbeli. A Cowboys kiváló futója karácsonykor térhet vissza a Seahawks ellen, majd a szezonzárót az Eagles ellen is a pályán töltheti, illetve bejutnak a rájátszásba, akkor természetesen ott is pályára léphet.

 

 

Ez a hat meccses eltiltás egyébként 559 192 dollárjába került Elliottnak, amit az alapfizetéséből vesztett el arányosan a teljes szezonhoz viszonyítva. Emellett minden garantált fizetése nem garantálttá válik a szerződése hátralevő részében – na nem mintha a Cowboys meg akarna tőle szabadulni. Ha a csapat szeretné, akkor Zeke aláírási bónuszának idei évre eső részének 6/16-át is visszakövetelhetik, ami 1,53 millió dollár lenne. (Tiltott szerek vagy teljesítménynövelő szerek használatakor ezt automatikusan vissza kell fizetniük a játékosoknak, de egyéb esetekben a csapat dönthet, feltehetőleg a Cowboys nem fog ehhez ragaszkodni.)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!