Connect with us

Hír

Watt ajándékot kapott a másik helyi hőstől

Houston városában a hurrikán után nagy öröm, hogy a helyi baseballcsapat, a Houston Astros megnyerte a World Seriest (ez a baseball Super Bowlja). A győzelem után pedig Jose Altuve minden csapattársának adott egy üveg whiskyt, majd most csütörtökön a helyi hős, J.J. Watt is kapott egyet egy kézzel írt levél kíséretében.

 

JJ –

Mint egyik houstoni testvér a másiknak, köszönöm, hogy annyi mindent tettél ebben az évben a városért, amit otthonunknak nevezünk. A támogatásod Houston számára – kezdve a hurrikán katasztrófa áldozataitól odáig, hogy a mi első számú szurkolónk voltál – több mint hihetetlen volt.

Tehát remélem, hogy elfogadod ezt a jó whiskyt ajándékul, amit minden csapattársamnak adtam a bajnokság megnyerése után, ugyanis számomra teljes mértékben tagja voltál a csapatnak.

Egészségedre,

Jose

 

Mint azt már valószínűleg mindenki tudja, Wattnak végül összesen 37 millió dollárt sikerült összegyűjtenie a természeti csapás áldozatainak. Ez az adomány élelmiszerellátás, házak és az egyéb újjáépítési munkálatok finanszírozására lesz fordítva.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!