Connect with us

Hír

Webb: Rengeteget tanultam Elitól

A Giants irányítócseréjének nem Webb lett rögtön az elsőszámú kedvezményezettje, de a fiatal irányító is lehetőséget fog kapni az évben. A döntés utáni nyilatkozataiból pedig az is kiderül, hogy bár meglepte a döntés, nem fog nyeretlen kétévesként becsapódni a mélyvízbe.

 

 

Minden nap úgy készülők, mintha másnap megkapnám a lehetőséget. Az első naptól kezdve készen állok arra, hogy bedobjanak a mélyvízbe. Geno és Eli nagyon sokat segített nekem, szerintem jó volt a kapcsolatunk. Eli nagyon jól kezelte ezt az egész helyzetet. Támogató és segíteni fog nekünk a meccsek közben.

 

Szegény Webb bár lelkes, nem lesz a legkönnyebb dolga. Az elkapók kiestek a csapatból, a támadófal pedig továbbra se tartozik a liga legjobbjaihoz, így főleg magára támaszkodhat. Amit be kell bizonyítania, hogy a nehézségek ellenére is érzi a zsebet, nem roppan össze nyomás alatt és képes magabiztosan játszani. Ha ezeket meg tudja valósítani, akkor nem lehetetlen, hogy egyszer ő irányítsa majd a csapatot. Akár már az igen közeli jövőben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!