Connect with us

Hír

A 13. hét legjobbjai

Mint minden szerdán, most is jönnek az előző forduló legjobbjai.

 

NFC:

  • Russell Wilson (Seattle Seahawks): 20/31, 227 yard, 3 TD volt a mérlege a 9 meccses győzelmi sorozatból érkező Eagles ellen, szokás szerint egyedül vitte hátán az offense-t. Ez már a hetedik ilyen elismerése, amivel beállította Shaun Alexander franchise rekordját.
  • Dean Lowry (Green Bay Packers): A Buccaneers ellen Jameis Winston szépen fogalmazva furcsa megmozdulása után szerzett labdát és nyargalt vele 62 yardot a célterületig. Ő a negyedik Packers védő, aki az utóbbi 5 évben meg tudta nyerni ezt a díjat (HaHa Clinton-Dix, Clay Matthews, Julius Peppers).
  • Robbie Gould (San Francisco 49ers): Korábbi csapata ellen értékesített 5 mezőnygólt és mivel a 9ers több pontot nem tett fel a táblára, így kvázi egymaga nyerte meg a találkozót (pontszerzést tekintve legalábbis). Az utóbbi 10 évben ő az ötödik 9ers rúgó, aki a hét játékosa lehetett, Phil Dawson és David Akers után.

AFC:

  • Josh McCown (New York Jets): 331 passzolt yarddal, 2 passzolt- és egy futott TD-vel vezette győzelemre csapatát egy epic derbiben a Kansas City Chiefs ellen. Ő lett a harmadik irányító az NFL történetében, aki három különböző csapattal is elnyerte ezt a címet (Brett Favre, Ryan Fitzpatrick). Érdekes, hogy mindhármuknak sikerült ez a Jetsszel.
  • Eric Weddle (Baltimore Ravens): Kis túlzással egymaga döntötte romba a Lions támadósorát és nyerte meg a meccset a Ravensnek, miután strip-sacket szerzett Staffordon, amit vissza is hordott a védelem egy TD-re, majd ő maga szerzett egy pick-sixet is. Ed Reed óta (2010) ő az első Ravens safety, aki megkapta ezt az elismerést.
  • Chris Boswell (Pittsburgh Steelers): A hétfő esti rangadót döntötte el utolsó másodperces, 38 yardos mezőnygóljával az esőben, ezen kívül volt még két sikeres mezőnygólja és két sikeres extra pontja is. Ő a negyedik Steelers rúgó, aki egynél többször megkapta ezt a díjat (Jeff Reed (4), Kris Brown (3), Shaun Suisham (3).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!