Connect with us

Hír

A 14. hét legjobbjai

Ezúttal is kiosztották a hét legjobbjainak járó elismerést, amiből megint akadt pár szörnyeteg teljesítmény.

 

 

NFC

 

A hét támadója: Jonathan Stewart, RB, Carolina Panthers

 

Három napig csuklottam, amikor azt tanácsoltam a fantasy játékosainknak, hogy ne kezdessék Stewartot. Ennek örömére felrámolt 103 yardot és 3 TD-t is szerzett, elősegítve a Panthersnek a jobb pozíciót a rájátszásért folyó harcban.

 

A hét védője: Deion Jones, LB, Atlanta Falcons

 

A másodéves linebacker első ilyen elismerését szerezte, köszönhetően annak, hogy győzelmet jelentő interceptiont szerzett Drew Breesen. Ezek mellé 13 total tackle-t és 2 leütött passzt is jegyzett.

 

A hét special teamere: Trevor Davis, WR, Green Bay Packers

 

Davis egy olyat pluszt adott a Packersnek, amit sokan hiányoltak a csapatból: egy jó visszahordót. A másodéves elkapó oroszlánrészt vállalt abban, hogy a Packers megfordítsa a hosszabbításba torkolló meccsét a Browns ellen.

 

AFC

 

A hét támadója: Ben Roethlisberger, QB, Pittsburgh Steelers

 

Öreg róka nem vén róka. Nem az idei a legjobb idénye, ennek ellenére most odapakolt 500+ passzolt yardot karrierje során már harmadjára, ráadásul az ősi rivális Ravensnek. Soha, senki nem ért el hasonlót, szóval így kezeljük ezt. 15. hét játékosai címét nyerte el, ami a legtöbb a franchise históriás könyvében.

 

A hét védője: Xavien Howard, CB, Miami Dolphins

 

Howard már múlt héten is simán megkaphatta volna a 2 INT-jével, amiből ráadásul az egyiket vissza is vitte, de akkor találtak nála jobbat. Most viszont back-to-back hozott újabb két interceptiont, amivel már a kezébe landolt az elismerés.

 

A hét special teamere: Jaydon Mickens, WR, Jacksonville Jaguars

 

Mickens törénete zseniális. A Jaguars október végén hozta fel a practice squadjából a 2016-ban draftolatlanként profivá váló elkapót, és már másodjára szerzi meg a hét special teamere díjat az AFC-ben. Ezúttal nem hordott vissza TD-re puntot, cserébe a 70+ yardos visszahordása elősegítette a csapat egyik TD-jét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!