Connect with us

Érdekességek

A Jags olyat vihet véghez, amire más csapat nem volt még képes a történelemben

Az NFL történetében eddig mindössze egyetlen csapat volt, amelyik képes volt egy szezonon belül kétszer is megverni a Steelerst Pittsburghben. Az pedig épp az a Jacksonville Jaguars volt 2007-ben, amelyiknek idén, 10 évvel később újra lehetősége lehet erre. Akkor az alapszakaszban 29-22-re, majd a rájátszásban 31-29-re tudtak diadalmaskodni.

 

Idén október 8-án ugyebár elég simán, 5 interceptiont szerezve, 30-9-re nyertek Bortlesék a Heinz Fielden és ha a wild card körben továbbjutnak, akkor alkalmuk lesz a duplázásra, hiszen az már biztos, hogy ők a harmadik kiemeltek, így ha túlélik a rájátszás első körét, akkor mindenképp a Steelershöz látogatnak majd január második hétvégéjén.

 

 

A dupla pittsburghi győzelem még a Patriotsnak és a Ravensnek sem jött össze egy szezonban, habár a Ravensnek egy naptári éven belül igen, hiszen 2015 januárjában a wild card körben diadalmaskodtak, majd utána ősszel az alapszakaszban is megverték Big Benéket.

 

Képes lehet erre vajon a Jaguars? Az biztos, hogy előbb meg kell verniük a Titans/Bills/Chargers trió valamelyikét, hogy egyáltalán lehetőségük legyen rá. Október elején nagyon meglepték Tomlinékat, de egy olyan mészárlás elképzelhetetlennek tűnik még egyszer. Akkor a védelem vitte a prímet, illetve Fournette is felszántotta a pályát 181 yardjával, de Bortles például csak 95 yardot passzolt – habár nem is volt szüksége többre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!