Connect with us

Hír

A Jaguars nem pihentet

Az utolsó fordulóban a Jacksonville Jaguars, a Tennessee Titans csapatával találkozik. A mérkőzés a Jaguars számára már tét nélküli lesz, a Titans számára viszont élet-halál harc a rájátszásért. Gondolhatnánk, hogy sima Titans győzelem, de ha hinni lehet a nyilatkozatoknak, akkor a Jaguárok nem állnak be a sorba a pihentetők közé.

 

 

Legalábbis Doug Marrone azt nyilatkozta, hogy győzni szeretnének.

 

Azért megyünk ki a héten, hogy nyerjük, ezért pedig mindent meg is fogunk tenni. Nem szeretnék azon gondolkozni, hogy utána mi lesz. Mindig az aktuális hétre koncentrálunk.

 

A pihentetés/pihenés kérdése évről-évre felvetődik az NFL-ben. Nem csak az utolsó fordulókat tekintve, de a Wild Card körben nem szereplő csapatokkal kapcsolatban is. Mi a jobb? Egy plusz hetet nyerni, ahol regenerálódhat mindenki, elkerülhet felesleges sérülést a csapat vagy játszani végig a legerősebb kerettel, ezzel formában, lendületben tartani a keretet. Elég nehéz erre egyértelmű, jó választ adni. Nyert már így is, úgy is Super Bowlt csapat.

 

A Jaguars most a például a Rams csapatával ellentétben úgy döntött nem pihentet. Ennek pedig nem csak azok örülnek, akik szeretnének egy jó meccset látni, de a Bills és Chargers szurkolók és játékosok is, mert nekik nagyon kell a Titans veresége. Egyébként Marrone nyilatkozatát is érdemes a helyén kezelni. Attól hogy lenyilatkozza, hogy nyerni szeretnének, biztos vagyok benne, hogy a kisebb sérüléssel bajlódó játékosok nem játszanak, de a legnagyobb sztárok se teljes erőbedobással nyomják végig a mérkőzést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!