Connect with us

Érdekességek

A Packers nem először törhetne borsot a Vikings orra alá

A Packers playoff álmainak vége, de ez nem azt jelenti, hogy nem vihetnének végre valami nemes feladatot. Már a nemes jelzőt, azt arra kell érteni, hogy egy csoportrivális dolgát nehezítik meg, ami ugye az NFL-ben mindig becses dolog a riválisok számára.

 

A Vikings ugyanis még küzd a bye weekért (és az első kiemelést is), amihez feltehetően szükségük van mindkét hátralévő mérkőzésükre. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem sokadszorra a történelemben (főleg a közelmúltban), ezúttal nem a Packers van felül, de ez a hétvégén már aligha érdekli őket. Ugyanis lehetőségük van megverni a csoportriválist, ezzel pedig egy kis kellemetlenséget okoznának. Nem először.

 

 

Az 1988-as évben a 10-4-es Vikings utazott a 2-12-es Packers otthonába. A vendégek azzal a céllal érkeztek, hogy bebiztosítsák a divízióelsőséget, valamint megszerezzék az első kiemelést is. A Packers számára egyedül a presztízs volt a kérdés. Ennek ellenére odatették magukat és legyőzték a riválist. Ráadásul másodszor az évben, mert a mérkőzés előtti négy vereségükből is az egyik a Vikings ellen esett meg. Vikingek ezzel elbukták a divíziót és a Divisional Roundban ki is estek.

 

Az események alakulása meglehetősen hasonló. A Vikings számára hatalmas tétje is lehet a mérkőzésnek, a Packers viszont csak a becsületéért küzd. Nem utolsó sorban pedig a két csapat első mérkőzésén sérült meg Rodgers is, ami miatt (többek között) elúszott a playoff is a Sajtfejek számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!