Connect with us

Érdekességek

A Patriots jobban teszi, ha nem pihen rá a Jets elleni meccsre

2015-ben a Patriots 12-3-mal állt az utolsó meccs előtt, de kikapott az 5-10-es Dolphinstól. Természetesen így is kiemelt lett, viszont csak második, ugyanis a Denver Broncos behúzta az utolsó meccsét és megszerezte az első kiemeltséget. Ezután a Patriots kénytelen volt Denverbe utazni az AFC döntőn, ahol a történelem egyik legjobb védelme szétkapta a Patriotst.

 

 

A New England idén is 12-3-as és az 5-10-es Jets ellen játszik vasárnap (illetve idén is SB győzelem után vannak, de az már csak mellékes). A Jets ezer sebből vérzik, minimális esély van a győzelmükre, de ki tudja? Mégiscsak egy csoportmeccs, azokon pedig bármi megtörténhet. A Steelersnek eközben a Brownsszal kell megküzdenie, aminek Big Ben és Bell nélkül is simán meg kell lennie. Vagyis ismételheti magát a történelem.

 

Persze azt azért hozzá kell tenni, hogy Tom Bradynek szinte hazai pálya a Heinz Field, ugyanis az utóbbi öt meccséből csak egyet veszített el ott, illetve a legutóbbi nyolc Steelers elleni mérkőzéséből hetet megnyert. Ezzel szemben a Broncos ellen nem nagyon szeretett játszani soha, csak az utóbbi két év két győzelmének hála van pozitív mérlege a Denver ellen (7-6), a 2015-ös AFC döntő előtt pedig 2-4 volt az alapszakasz-mérlege a magaslaton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!