Connect with us

Hír

A rekordok nem feledtetik a vereségeket

Az Arizona Cardinals élő legendája, Larry Fitzgerald már korábban átlépte a 15000 yardos határt, ami korábban csak öt játékosnak sikerült. Közülük a Cardinals elkapójának kellett a legkevesebb mérkőzés ehhez. E mellett hétről-hétre kapaszkodik egyre feljebb a listán és már a negyedik helyen álló Isaac Bruce helyét vette célba.

 

 

Fitzgerald azonban a héten ismét mérföldkőhöz érkezett. Vasárnap a Los Angeles Rams ellen 10 elkapásból 98 yardot mutatott be, amivel ő lett a liga történetének harmadik olyan játékosa, akinek a nevéhez 1200 elkapás fűződik. És ugyan hiába sikerült ezt gyorsabban elérnie mint Jerry Rice-nak vagy Tony Gonzaleznek, a Cardinals WR-jének sok oka nincs az örömre, miután csapata a hétvégén 32-16-os vereséget szenvedett a Ramstől és immár 5-7-es mérleggel állnak.

Ez a szezon nem úgy alakult, ahogyan terveztük. Nehéz örülni bárminek is, ha amúgy veszítesz. Majd ha visszavonultam és egyszer találkozunk egy Starbucksban, akkor örömmel fogok visszaemlékezni erre, de jelenleg nem érzem különösen boldognak magam ettől.

Fitzgerald ugyan egy egyéves szerződéshosszabbítást írt alá a Cardinalsszal a közelmúltban, így minden esélye megvan arra hogy még magasabbra érjen az egyéni statisztikáit illetően, miközben a csapat győzelmi esélyei is megnőnek vele.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!