Connect with us

Hír

A Steelers is pihenteti sztárjait

A Pittsburgh Steelers csapatának van még esélye az első kiemelés megszerzésére, azonban ehhez a győzelem mellett a Patriots veresége is kellene. Mike Tomlin mester pedig úgy tűnik úgy számol, hogy Bradyéknek nem fog gondot okozni a Jets, így pihentetni fogja sztárjait. Habár ezt nem a főedző, hanem a csapat jobb oldali tackle-je, Marcus Gilbert mondta el a sajtónak.

 

Landry Jones fog kezdeni. Nem lesz Ben, nem lesz a 84-es, nem lesz Le’Veon Bell sem.

 

 

A 84-es Antonio Brown nyilván nem lesz, hiszen vádlisérüléssel bajlódik, de úgy tűnik Tomlin nem kockáztatja sztárjai testi épségét egy kvázi jelentéktelen, Browns elleni összecsapás alkalmával. Rajtuk kívül a center Maurkice Pouncey nem edzett tegnap kisebb csípősérülés miatt, illetve Cam Hayward is limitáltan edzett, de ez semmilyen sérüléshez nem köthető. A jelek arra mutatnak, hogy ők ketten is kihagyják majd a találkozót.

 

Ez a taktika vissza is üthet akár, hiszen két hét kihagyás könnyen vezethet oda, hogy a divisional körben rozsdásak lesznek a meccs elején a srácok, ami például egy Jaguars ellen nem biztos, hogy belefér. Emlékezzünk csak a legutóbbi összecsapásukra, ahol Big Ben 5 interceptionnel ajándékozta meg Ramsey-éket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!