Connect with us

Érdekességek

A történelem nincs Foles pártján

Carson Wentz sérülésével Nick Foles vette át a stafétát Philadelphiában és ugyan a rájátszás már biztos (és jó esélyeik vannak a pihenőhétre, sőt, akár az első kiemelésre is), a januári foci már más kávéház. A történelem sincs Foles oldalán, viszont van valaki a csapatnál, aki pontosan tudja, milyen úgy nyerni a rájátszásban, hogy előtte alig játszottál az alapszakaszban.

 

 

Az NFL-ben 1991 óta 13 olyan irányító volt, aki egy adott szezonban maximum 3 meccsen kezdett, majd a rájátszásban is bizonyítania kellett. A mérlegük? 2-13. 

 

Azt a két győzelmet egyébként egyetlen egy játékos hozta össze, még 1992-ben a Bills színeiben. Ő nem más, mint Frank Reich, aki – micsoda egybeesés – éppen a Philadelphia Eagles támadókoordinátora. Olyan nagy nevek vannak egyébként ezen a listán, mint AJ McCarron, Joe Webb vagy Ryan Lindley, csak hogy a legutóbbiakat említsem. Lindley harmadik számú irányítóként kapott ki a negatív mérlegű Pantherstől, Webb a 2000 yardos Adrian Peterson támogatásával sem tudott nyerni, de a jól játszó McCaron is alulmaradt végül a Steelers ellenében.

 

Nem tudjuk mi lehet a titok, talán egy nagyon jó csapat és sok szerencse, de majd Reich elmondja Folesnak – már ha az ő figyelmét is felhívják erre az érdekességre.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!