Connect with us

Érdekességek

A valaha volt legfélelmetesebb duó

Nagyon sok szó esik mostanában a Steelersről, annak meneteléséről, de amikor a rekordokról van szó, mindig valahogy Le’Veon Bellhez és Antonio Brownhoz lyukadunk ki. Most sem lesz ez másképp, hiszen a Pittsburgh halálos duója nem mindennapi szezont fut, a valaha volt egyik legsikeresebb idényt tudhatják magukénak ők ketten. Önmagában nagy szó, ha valaki egy szezonon belül 1800 scirmmage yardot ér el egy csapaton beül, de ha ez egyszerre kettőnek is sikerül, az biztosan nem e világi. Olyannyira nem, hogy az NFL történetében erre nem volt még példa, egyetlen olyan páros sem volt még, akik egyenként legalább 1800 scrimmage yardot termeltek egy idényen belül.

Ha Bell és Brown így folytatja, akkor ez rekord is meg fog dőlni, hiszen a futó jelenleg olyan mértékben termeli a yardokat, hogy az alapszakasz végére 2073-mal fog állni. Az elkapó sem panaszkodhat, az utóbbi hetekben teljes mértékben foghatatlan, és ha nem csillapodik a termelésének üteme, akkor 1857 total yarddal fogja zárni a szezon végén. Ezek felfoghatatlan számok, főleg ha egy csapatból jönnek, nem is csoda, hogy eddig ilyenre nem volt még példa.

Hogy lássuk kicsit jobban, mennyire nem mindennapi a Bell&Brown duó teljesítménye, érdemes kicsit foglalkozni a mögöttük állókkal. Elsőre a Saints futópárosa, Ingram és Kamara ugorhat be, akik közül az első 1562, míg a második 1534 scrimmage yarddal fog végezni, ha marad a meccsenkénti yardátlaguk az eddigi mértékű. De nem csak a Saintsnek, a Chiefsnek is van egy nagyon komoly párosa, náluk Hunt áll úgy, hogy 1875 total yarddal fog zárni, míg Hill sem búslakodhat, ő 1296 egységet fog szerezni, ha így marad a termelése. Ha összeadjuk a számokat, akkor a Hunt-Hill egység 3171 yardos össztermelése üti az Ingram-Kamara párosét, akik 3096 yardra “lőtték be magukat”, de egyikőjük sem érhet fel a pittsburghi 3930 yardos csodapároshoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!