Connect with us

Hír

Andrew Luck karrierje veszélyben?

Rájár a rúd mostanában Andrew Luckra. A vállműtétjét követően nem haladt jól a felépülése, így a szeptember eleji visszatérés helyett egy sérültlistán befejezett szezon következett számára 2017-ben. A legrosszabb rémálom egyelőre nem teljesült, de kezdenek egyre sötétebb felhők megjelenni Luck feje felett.

 

 

Luck jelenleg Európában tartózkodik, hogy egy specialista kezelje sérült vállát. A procedúrába azonban belerondított a hír, hogy Luckra januárban ismét várhat egy bicepszműtét, ami 3-6 hónapnyi rehabilitációval jár. Ez papíron nem akadályozná a jövő évi szezonja megkezdését, de ezzel már nem érdemes takarózni az idei kálváriáját látva. A műtét nem hozza magával, hogy a karrierje véget érjen, de nem véletlenül jönnek elő az aggódó hangok.

 

Az ugyanis, hogy műtétet műtét követ, nyilván nem tesz jót a visszatérését illetően. Luck a tervek szerint jövő héten térhet vissza Európából, és optimista a rá váró sebészi beavatkozásokat illetően. Azonban több visszaesés is bekövetkezett a rehabilitációja terén, ami kétségeket ébreszt a vállát illetően. Ha a mostani műtétet követően is fájdalmat érez a dobóvállában, akkor elő fognak kerülni a karrierje végét jelentő rémhírek is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!