Connect with us

Érdekességek

Az idei Jaguars jobb, mint a 2013-as Super Bowlt nyerő Seahawks

Azt már pár fordulóval ezelőtt leírtuk, hogy az idei Jaguars defense olyan űrszámokat produkál, amit kevesen a liga történetében. Ők engedik átlagban a legkevesebb yardot, a legkevesebb passzolt yardot és övék a legkevesebb pontot engedő defense is. Nem mellesleg ez olyan számokat jelent, hogy fantasyban is a top10 legtöbb pontot szerző játékos/egység között vannak.

 

Most tovább folytatták az NFL.comnál az összehasonlítást, ugyanis belevették ebbe az összehasonlításba támadókat is. Ebből pedig az derült ki, hogy a mostani Jaguars offense, a látszólagos gyengébb számok ellenére sem rosszabb (akár jobb), mint a 2013-as Seahawks, amely történetesen Super Bowlt nyert. Abban az évben a Seattle támadósor szerzett pontokban hátrébb volt a ligában, mint a mostani Jaguars, Lynch pedig kevesebb yardot átlagolt mérkőzésenként, mint jelenleg Fournette.

 

 

Én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket, főleg, hogy szerintem az a csapat sokkal jobban együtt élt, mint a jelenlegi Jaguars, de intő jel lehet az ellenfelek számára. Érdekesség még, hogy a két csapat pont a hétvégén találkozik, az összecsapás pedig mindkét félnek kulcsfontosságú lesz. Ezen a találkozón összecsap a liga két legnagyobb ereje is, Russell Wilson és a Jaguars defense. Wilson a legtöbb yardot összeszorgoskodó támadó, ugyanis összesen 3688 passzolt és futott yardja van, ráadásul Wentz mellett neki van a legtöbb touchdownja is, 29-cel. A Jaguars defense pedig a legkevesebb yardot engedte idén, 3390-et és a legkevesebb TD-t is, mindössze 16-ot. Nehéz jósolni, de az biztos, hogy hatalmas mérkőzést láthatunk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!