Connect with us

Beharangozó

Az NFC South Kalózai: A Kiszámíthatatlanság Forrása

Az Úr 2017. évében járunk, amikor a kalózkodás még mindig jelen van a Földön a modern idők ellenére. Ám már nem kincsekre vagy egyéb földi jóságra fenik a fogaikat, hanem valami W-re, meg rájátszásra. A Déltenger két hajóját most egymás irányába sodorta a szél, és kő kövön nem marad, ha találkoznak. Oscar-díj várományos filmünk előzetesét olvashatjátok.

 

 

 

A Déltenger jelenleg a leginkább kiszámíthatatlan nyílt víz az Amerikai Egyesült Államok területén. Jelenleg négy különböző hajó is ott vadászik zsákmányra, és gyakran találják meg egymást is. Három közülük igen veszélyes, és belőlük érkezik a “Jeges” Matt Ryan kapitány által kormányzott Leolvadó Sólyom legyénsége a Rozsdás Rákolló hajója felé.

 

A Rákolló nevéhez méltóan hatalmas rozsdásodásba kezdett, hiszen a fiatal legénység sokat látott banditákkal erősödött, de a tavalyi szép zsákmányokat idén csak a pofáraesés és a megalázás követte. A hajó egy hatalmas hurrikán miatt ráadásul letért a megszokott útitervéről, és immáron 14 hete hánykódik folyamatosan a tengeren, kitéve magát minden veszélynek. Jameis Winston kapitány attól fél, hogy legénysége fellázad ellene, hiszen hetek óta éheznek már egy komoly zsákmányra. Most megkaphatják!

 

 

Jeges hajója ugyanis az egyik legjobb most a vízeken, akik a rövid nélkülözést követően elkezdték gyűjteni a skalpokat, és alaposan megszedték magukat. Fegyverazrenálja elképesztő, prémium ágyúk találhatók a hajón, ami még úgy is veszélyes, hogy a Coleman gyártmányút most nem tudják használni. Ellenben annyi rumot ittak, hogy a győzelem mámorában bárki ellen ki mernek most állni minden félelmet nélkülözve, nem a Rákolló jelenti számukra a rettegést. Ám a legutóbbi harcban pont a kapitány jelentette a legnagyobb veszélyt saját hajója számára. Mintha túlságosan is megrészegült volna a szesztől, olyan pocsékul kormányozta csapatát, de szerencséjére a Sólyom legénysége észnél volt, és heroikus küzdelemben megszerezték a Szentek kincsét.

 

A jövőben viszont ehhez hasonló malőr nem fordulhat elő, ha a Világ Minden Kincse lebeg továbbra is a szemük előtt, amihez már tavaly is karnyújtásnyira kerültek. Mondjuk annyiból szerencsés helyzetben vannak, hogy a Rákolló a mentális hiányosságok mellett fontos láncszemeket vesztett a legénységből. Gerald McCoy és Lavonte David kulcsfigura volt a kalózok védekezésének, most mindkét rutinos vezérét hátra kell hagyniuk a csatában.

 

 

Az összecsapás napnyugtakor veszi kezdetét, és bár a Rákollónak már tét nélküli a további két hét, azért arról nem mondanának le, hogy ha már nekik rossz, akkor a riválisnak is legyen az. Fontos lesz a legénységnek hitet adni, hogy jövőre megmaradjanak a távozó félben lévők, illetve hogy új, hajó nélküli matrózokkal erősítsék otthonukat. Viszont ezer sebből véreznek, ami a vérszomjas atlantai hordának bőven elég ahhoz, hogy megsemmisétő csapásokkal elsüllyesszék a Rákollót. Vajon melyik dörzsölt kapitánynak sikerült túljárnia a másik eszén? Netán nem várt fordulatok következnek be a két hajón? A hely, ahol ugyanis megmérkőznek, a Kiszámíthatatlanság Forrása, ahol jelenleg mind a négy déltengeri flotta hajózik.

 

A jegyek már kaphatók, a premier vetítés kedd 2:30-kor kezdődik!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!