Connect with us

Hír

“Bár egy testvéremet elvesztettem, a többihez visszajöttem.”

A Los Angeles Chargers cornerbackje, Casey Hayward múlt héten temette el öccsét, így kihagyta csapata múlt heti edzéseit a Cleveland Browns elleni mérkőzést megelőzően.

 

 

Hayward azonban időben visszatért ahhoz, hogy pályára léphessen vasárnap és jó teljesítménnyel járult hozzá csapata 19-10-es győzelméhez, amivel immár holtversenyben vezetik az AFC Westet. A cornerback elmondta, hogy elgondolkodott azon, hogy nem utazik vissza Los Angelesebe a hétvégére, de aztán úgy döntött, hogy a futball családjának is szüksége van rá.

Akár a pályán, akár azon kívül, szívemen viselem azok sorsát, akik fontosak számomra és törődnek velem. Vissza akartam térni, hogy segíthessek a testvéreimnek.

Hayward egy B+ osztályzatot adott a saját teljesítményére a mérkőzést követően, de ha a többieken múlt volna a cornerback osztályzata, biztosan kiemelkedő „érdemjegyet” kapott volna. A safety Tre Boston igazi harcosnak nevezte, a vezetőedző Anthony Lynn pedig neki adta a meccslabdát a találkozót követően az öltözőben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!