Connect with us

Hír

Bell a legnépszerűbb a szurkolók között

Lezárult a szavazás a Pro Bowl keretekre a szurkolók számára, és az öt legtöbb szavazatot kapó játékos nevét nyilvánosságra hozták. Nagy meglepetésekre azért nem kell számítani…

 

 

A Pro Bowl keret a szurkolók, edzők és játékosok szavazatai alapján alakul ki, és magyar idő szerint keddről szerdára virradóan, éjjel 2-kor fogják kihírdetni. A szurkolók részéről megszületett a döntés, és a top 5 legtöbb szavazatot kapó játékosnak egytől egyig ott van a helye egy ilyen csapatban.

 

Meglepetésre vagy sem, de Le’Veon Bell kapta a legtöbb szavazatot, szám szerint 855.539-et. A Steelers futója vezeti az NFL-t futott yardokban, és szokás szerint elkapásoknál is odateszi magát, az egyik legjobb támadó az egész ligában. A második helyre Tom Brady került, majd Antonio Brown, Carson Wentz és Drew Brees volt a sorrend. Sokáig Wentz vezetett, de a sajnálatos sérülése miatt ő nem lesz ott a keretben, és vélhetően emiatt nem kapott a továbbiakban szavazatot.

 

Hogy miért is nem meglepetés Bell első helye? Nos, Ian Rapoport megosztott egy fényképet az AFC képzelt offense-éről, ahol abszolút Steelers dominancia alakult ki a szurkolói szavazatok alapján.

 

 

A Pro Bowl magyar idő szerint január 29-én hajnalban kerül megrendezésre, a tavalyihoz hasonlóan ismét Orlandóban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!