Connect with us

Hír

Big Ben: JuJu eltiltása nem fair!

Az előző fordulóban megint megrendezte a saját UFC gáláját az NFL, és több eltiltás is született szükségtelen durvaság miatt. Szerintünk mindegyik jogos volt, de nyilván sokaknak maguk felé húz a keze. Ilyen Ben Roethlisberger is, aki nem ért egyet JuJu Smith-Schuster eltiltásának mértékével.

 

Mint ismert, a Steelers újonc elkapója egy vakoldali ütéssel kifejelte gyakorlatilag a meccsből a Bengals linebackerét, Vontaze Burfictet. Íme az eset mozgóképen:

 

 

Nem maradt büntetlenül a tette, hiszen az NFL egymeccses eltiltással sújtotta, csak úgy, mint George Ilokát vagy Rob Gronkowskit a hétvégéről hasonló ostobaságok miatt. Big Ben szerint azonban csapattársa esetében ez túlzó büntetés.

 

Nem gondolom, hogy az egy meccses eltiltás indokolt lenne. Azt hittem kap egy komolyabb összegű csekket, és ennyivel lerendezik. De ami történt, megtörtént, bár szerintem az ilyen ütközések benne vannak a játékban. JuJu ugyanis a labda közelében volt, ki akarta blokkolni a nála jóval testesebb védőt, nem pedig a kickerbe vagy a pálya túloldalán, a labdától távol lévő védőbe szállt bele keményen. A taunting tényleg felesleges volt, de ezért csekket szokás kapni, nem egy meccset.

– mondta Big Ben.

 

Akár akcióközeli volt, akár nem, az ilyen megmozdulásoknak nem lenne helye a pályán. Ahogyan a Gronkhoz hasonló esetet is el kéne kerülni, ám az irányító szerint a kettő nem ugyanaz.

 

Nem szeretek hasonlítgatni, főleg nem eltiltásokat, de ha megnézik Gronk és JuJu esetét is, nem értem hogy kaphattak ugyanolyan büntetést. Az egyik játék közben volt, a másik játék után, szerintem nem ugyanaz a kettő, de hát így döntöttek.

 

Igazad van, Ben, a helyes döntés az lett volna, ha mindkettőt kiszórják a francba ott és akkor, amikor ezek megtörténtek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!